A Venalisa márka

Venalisa a világ egyik vezető márkája, ami itthon is egyre népszerűbb, prémium termékeket gyárt

A cikk szerző jogvégelem alatt áll. Kizárólagosan a Palota Nails Kft. tulajdonát képezi. Annak bármilyen jellegű felhasználása, másolása súlyos jogi következményt von maga után!

Bevezető

Új sorozatot kezdünk, ahol bemutatjuk minden egyes márkát, amit forgalmazunk. Az első ilyen márka a legnépszerűbb prémium márkánk, a Venalisa. A Venalisa márka két legkomolyabb és legnagyobb forgalmazója Magyarországon a Palota Nails és a Venalisa Magyarország.

Később több más márkával is jelentkezünk majd.

Odoo • Szöveg és kép

Hogyan indult?

A Venalisa márkát egy óriási piackutatás és elemzés előzte meg a gyár részéről. A renteget összegyűlt tapasztalatot és visszajelzést formálták egy nagyszerű termékcsaládba. Nem sokkal a márka bevezetése után, jelentős piaci részt szerzett magának a kiváló minőségének köszönhetően.

A márka fejlesztése most is gőzerővel zajlik tovább, nem áll meg a gyár. Most már a Palota Nails visszajelzéseit is beépíti a gyár, mivel egyik kiemelt partnerének számítunk, amire nagyon büszkék vagyunk.

Környezetbarát, egészséges alapanyag

Minden egyes termékhez a gyár szerves, szagtalan gyanta anyagot használ alapanyagnak. Ez messze túlmutat a Magyarországon forgalmazott más márkáktól, mivel azokról nem mondható sajnos el, hogy egészséges módon lennének előállítva. Nem tartalmaz sem Folmadelhidet, sem  dibutil-ftalátot, ami közismert idegméreg. Ez nagyon kevés termékről mondható el itthon!


Odoo • Szöveg és kép
Odoo • Kép és szöveg

A gyártás

A Venalisa egy kantoni gyárban készül, komoly ellenőrzések és minőségkontroll mellett. Napi több 100.000 üvegcse készül itt, amit a gyár terít a világ minden részére. Innen jut el a termék Európába, Amerikába és a világ minden egyéb tájára.

A termék gyártási technológiája világelső és verhetetlen.

Néhány népszerű termékcsalád


Venalisa 3 lépéses gél lakkok

Fantasztikus színek, jól terülő és pigmentált gél lakkok. Venalisa 9D Cat Eye mágneses gél lakkok 

A legjobb választás, ha macskaszem effektet szeretnél a körmödre varázsolni.


Venalisa Jelly Builder Gel

A legjobb minőségű építőzselé, ami elérhető a piacon. Próbáld ki Te is, biztosan lenyűgöz majd.

Most már itthon is elérheted

A legjobb hír számodra, hogy már itthon is megvásárolhatod a Venalisa fantasztikus termékeit. Itthon a Palota Nails és a Venalisa Magyarország forgalmazza a termékeit, akik közvetlen szerződéssel rendelkeznek a gyárral. Sajnos, mint minden mást, a Venalisat is hamisítják. Fordulj a Palota Nails csapatához további információért, hogy hogyan tudsz meggyőződni a termék eredetiségéről.

Odoo • A picture with a caption