Kipróbáltuk: Venalisa Cat Eye 9D

Kipróbáltuk, hogy mit is tud a Venalisa Cat Eye 9D gél lakkja. Fantasztikus lett az eredmény!

 
 


Egy rövid videó keretein belül bemutatunk Nektek több új termeket is. Az ismert Venalisa márkacsaládunk egyre csak bővül, a VIP2 után máris elkezdtük forgalmazni a VIP1-es szériát is és mindezek mellett base gélét és 3 fedőjét is. Ami pedig a legújabb az nem más, mint a Venalisa Cat Eye 9D!

Ahogy a videón láthatjátok már lereszeltem az előző gél lakkot. Nail prep és savas primer előkészítő folyadékot használok a kiváló tapadás érdekében. 

Ez után pedig kimondottan tesztelésre rendeltünk CANNI Rubber System Base gélt, mivel ez még Magyarországon nem olyan elterjedt és ismert, mint a Venalisa, illetve semmilyen magyar véleményt nem találtam róla, Mi viszont igyekszünk kiváló minőségű alapanyagokat árulni, ezért én kipróbálom és ha át ment a teszten utána szerzünk be belőle. 


Első észrevételem az anyaggal kapcsolatban, hogy bár nem olyan híg, mint egy sima base gél, én nem az erősített base gélek kategóriába sorolnám (Pl. Elastic Hard), mivel minimálisan fedi csak el az egyeletlenségeket, illetve C ív vagy körömhosszúság korrekció nem lehetséges vele. De ha már találtunk ezzel egy szuper base gélt sima gél lakk vagy műköröm alá akkor már örülni fogunk.


Ajánljuk: Venalisa UV/LED Gél Lakk No.929 7.5 ml

Alap színként a VIP1-es széria 929-es színét használom 2 rétegben. Ez egy sötétlilás- bordós szín. Cat Eye alá mindenféleképpen sötét színt válasszunk, mert akkor lesz igazán szép az összehatás. 


Venalisa Cat Eye 9D gél lakk J10 - MACSKASZEM EFFEKT - 7.5 ml

A mágneses gél lakkot felviszem a köröm felületére egyenletesen akár egy színt, majd a mágnest tetszőlegesen főlé tartom attól függ milyen mintában szeretném mágnesezni. Én most maradok a jól megszokott átlós mágnesezésnél, de 4 oldalról mágnesezve is gyönyörű hatást tudunk elérni vele. 

Venalisa Top Coat-al fedem ami fixálásmentes és rugalmas is, így gél lakkon is tökéletesen alkalmazható.


VENALISA - Top gel fényzselé 7.5 ml (fixálásmentes)

A végeredmény

Odoo • A picture with a caption