Mire van szükséged, ha zselés kezdőszettet szerétnél?

Összeraktunk Neked minden terméket hozzá.

 UV/LED lámpa 

Először is szükséged lesz egy UV/LED lámpára. 


 

Odoo • Szöveg és kép


 Bőrvágó olló / Feltoló-kaparó

A letapadt körömbőrt fel kell tolni és kaparni, majd le kell vágni ollóval, hogy a zselét minél jobban oda lehessen tologatni ecsettel a körömbőr tövébe. Ha nincs meg a letapadt bőr felszedése vagy rámegyünk, akkor a zselénk fel fog levegősödni és le fog jönni.
A feltoláshoz használhatunk olyan narancsfapálcát aminél az egyik vége félbevágva lekerekített vagy kimondott körömbőr feltoló és kaparó eszközt, illetve kígyónyelv formájú bőrvágót.
A narancsfa pálca egy apró, de annál fontosabb eszköz, mivel ha az anyagunk rámegy a bőrre, vele könnyedén letudjuk szedni.

Odoo • Szöveg és kép

Reszelők, buffer

Két reszelőre lesz szükséged.
Az egyik amivel előkészíted vagyis felbolyhozod a saját körömlemezed. Ennek 150-es vagy 180-as erősségűnek kell lennie. (150/150, 180/180 vagy 150/180).
A zselé átreszeléséhez és eltávolításához használj 100-as reszelőt (100/100, 100/180). 

Buffer: Átreszelés után ha átbufizod a körmöd, akkor eltudod vele tüntetni a nagyobb reszelésnyomokat illetve a legkisebb egyenlőtlenségeket is.

Odoo • Szöveg és kép

Előkészítő folyadékok

Miután felbolyhoztad a saját körömlemezt használj Nail Prep-et, várd meg míg megszárad ("kifehéredik") , majd a tökéletes tapadás érdekében használj Primert.

Problémás körmü vendégeknél, azaz aki pl. a munkájából adódóan sokat takarít vagy sokat van a keze vízben, annál ajánlott a savas primer használata, ezeket kizárva használj savmentes primert.

 

Odoo • Szöveg és kép

Base gél

Rengeteg olyan műkörömzselé létezik már ami alá nem kell használni base gélt, azaz alapzselét, mert kiválóan tapad saját körömlemezhez, ám ha nem tudod, hogy a zselét egy fázisú vagy két fázisú, akkor jobb ha használsz alá alapzselét. Körmösként én minden műkörömépítő zselé alá használok base gélt.

Odoo • Szöveg és kép

Műkörömépítő zselé

Válassz termékkínálatunkból építőzselét akár kicsi, közepes vagy nagy kiszerelésben is. Minden termékünk leírásánál megtalálod, hogy az adott zselé mennyire sűrű. Építéshez ajánlott egy sűrűbb zselét választani vagy akkor ha még nem vagy az építésben jártas és nem tudsz gyorsan dolgozni, hogy az anyag ne folyjon be a körömágyazhoz vagy oldalt le a bőrödre. 
Használhatsz akár cover (rózsaszín) akár clear (átlátszó) építőzselét is. Covernél talán jobban látod az anyagfelvitelt, illetve ha francia körmöt is szeretnél majd készíteni magadnak akkor egy tökéletes alap zselé választás amire már csak fel kell festened reszelés után a francia véget.

Odoo • Szöveg és kép

Sablon vagy tip

Körmöd hosszabításához ne felejtsd el  a sablont vagy a műköröm tip-et. Ha azonban tipet választod akkor a tip ragasztót se felejtsd el!

Odoo • Szöveg és kép

Fixáló folyadék 

Miután megépítetted a körmöd és kialakítottad az ívét is és a vastagságát, köttetés után fixálófolyadékkal törölgesd át, hogy ne ragadjon, majd reszeld át a felületét, hogy egyenletes legyen.

Odoo • Szöveg és kép

Portalanító kefe

Fontos az alapos portalanítás az előkészítéskor is és az átreszeléskor is, mivel ha nem portalanítod le a körmöt, akkor nem fog az anyag tapadni!

Odoo • Szöveg és kép

Zselés ecset

Építőzselé felvételéhez válassz akár egyenes vagy ovális szőrű zselés ecsetet.

 

Odoo • Szöveg és kép

Szín

Válassz több mint 400 minőségi gél lakk színünk közül.
Ha tudod is milyen színt szeretnél, keresd a neked megfelelőt a színkategóriánkban pl. "kék színek"-ben, így könnyebben megtalálod az igazit.

 

Odoo • Szöveg és kép

Fényzselé

Műkörömépítés esetén választhatsz bármilyen fényzselét, akár rugalmasat akár olyat ami rugalmatlan, ám ha a későbbiek során lehet ,hogy sima gél lakkozáshoz is használnád, válassz rugalmas fényzselét, mivel a rugalmatlan a gél lakkon betörik.

Választékunkban találsz fixálásmenteset és fixálást igénylőt is (pl. base &top ami base gélnek is tökéletes), ám a legszebb fény érdekében fixálásmenteset ajánlunk.


Odoo • Szöveg és kép

Ha nem szeretnél építeni, csak gél lakk kezdő szettet szeretnél össze állítani nincs szükséged: 


-Építő zselé
-Sablonra/tipre
-Zselés ecsetre
-Fixálóra (de csak akkor ha fixálásmentes fényzselét választottál!)


Néhány termék amit érdemes még megnézned:

Odoo - Sample 1 for three columns

Fertőtlenítő szerek

Nagyon fontos, hogy eszközeidet (bőrfeltoló-kaparó, bőrvágő olló..) és kezedet +a vendég kezét alaposan fertőtlenítsd mielőtt neki álltok a körmözésnek. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Körömdíszítők

Ha szeretnél egy kis csillogást a körmödre nézz körül a díszítő termékeink között, ahol rengeteg csillámpor, matrica, strasszkő, krómceruza és díszítő zselé található.

Odoo - Sample 3 for three columns

Bőrápolás

Reszelés után az ember körömágya kiszárad, kifehéredik. Használj körömbőr ápoló olajat miután végeztél a körömmel és dörzsöld bele.

Több édes és finom illat közül is választhatsz: