Logó

Rólunk

Nagyszerű termékek a professzionális körmösöknek

Célunk, hogy kiváló termékekkel segítsük az ország egész területén dolgozó körmösöket és magánszemélyeket is. Ha érdeklődsz a körmözés iránt, akkor mi leszünk számodra a legjobb partner!

Nem kell most már autóba ülnöd, ha elfogyott egy alapanyagod. Pár kattintással rakd a kosaradba, add le a rendelésed és már csomagoljuk is Neked a termékeket.

Reméljük tetszeni fog Neked is a webshopunk és vásárlóink közt fogunk tudni!

Csoportunk

Kik vagyunk?

Odoo • Kép és szöveg

Forgács-Papp Dalma

2015. óta foglalkozom műköröm építéssel és 2018. óta pedig lábápolással. 2022.-ben végeztem el a Mesterképzést és Szakoktatói vzsgát tettem. Amikor Várpalotára költöztem, akkor fogalmazódott meg a gondolat bennem, hogy milyen szuper lenne egy alapanyag szaküzlet a városban. 

Páromnak csak fel kellett dobnom az ötletet, aki azonnal hozzá is látott az egész megvalósításához. Nagyon hamar sikerült is elindítani a weboldalunkat, amire nagyon büszke vagyok és hihetetlen motivációval tölt el.

Szívesen szolgálok tanáccsal az érdeklődőknek és osztom meg tapasztalataimat egyes termékekkel kapcsolatban. Célom, hogy egy szuper boltot tudjunk üzemeltetni, amivel mindenki maximálisan elégedett lesz.

Forgács Richárd

Párom által ismerkedtem meg a műkörmözés rejtélyes kihívásaival és világával. Dalma annyira lelkes a téma iránt, hogy lassan engem is magába szippantott ennek a világa. Így került szóba egy szaküzlet üzemeltetése és megnyitása is. Nagyon tetszett az ötlet. Pár nap alatt megcsináltuk és meg is nyitottuk az oldalunkat. 

Az én feladatom, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a weboldal, a Facebook és minden kapcsolódó megjelenési felület. Én felelek az üzleti koncepcióért és a háttérdolgokért. Ebben a businessben én csendes társa vagyok Dalmának, mert műkörmös szakmai kérdésekkel hamar kifognátok rajtam :)

Nagyon szeretném, hogy örömet okozzunk a kis üzletünkkel a környéken élő körmösöknek, mert a hiányt én is látom. Az kedves kiszolgálással, gyors szállítással és az egyre bővülő termékválasztékkal véleményem szerint ez sikerülni is fog.

Odoo • Szöveg és kép
Odoo • Kép és szöveg

Johnny

Johnny a központi mozgatórugú a rendszerben. Általában nem szereti, ha a termékekkel vagy a weboldallal foglalkozunk, mert akkor nem ő van a figyelem középpontjában. Viszont egy finom jutalomfalattal ő is lekenyerezhető.

Prémium, lazacos kutyatápot szeretne, amiért a gazdái nagyon sokat dolgoznak. Lehetséges, hogy reklámarcként még fogjátok látni, mert igazi modell volt előző életében.

Érdeklődve és farkát csóválva figyeli, ahogyan jönnek az újabb és újabb termékek. Ha csörög a telefon, ő az első, aki ott terem.